Με νέες αυξήσεις απειλούνται οι καταναλωτές της ΔΕΗ

2 λεπτά ανάγνωση
6 Οκτωβρίου 2017

Αμφισβητεί η ΔΕΗ την απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και του υπουργού Γιώργου Σταθάκη για αυξήσεις 360 εκατομμυρίων ευρώ που θα βαρύνουν τα τιμολόγια των καταναλωτών μέσα στην επόμενη τριετία.

Η ΔΕΗ θα προσφύγει σε διαιτησία για να της καταβληθούν 700 εκατομμύρια ευρώ που όπως υποστηρίζει δεν έχουν υπολογιστεί σωστά από την πολιτεία την περίοδο 2012 – 2016.

Παράλληλα υπηρεσίες της ΔΕΗ αντιδρούν έντονα στην αμφισβήτηση υπολογισμού του ποσού από στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, εξετάζοντας ακόμα και προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Όπως και να εξελιχθεί η κατάσταση, τις αυξήσεις θα πληρώσουν οι καταναλωτές επισημαίνουν παράγοντες του υπουργείου Ενέργειας, αφού η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει το οικονομικό κενό.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: : Μάχη ισορροπιών στο φινάλε – “Σβήστηκαν” οι πιέσεις στις δημοπρασίες

Χωρίς ουσιαστική μεταβολή ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στη Λεωφόρο Αθηνών.

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.

ΔΕΗ: 1.700 μαθητές σε 6 νησιά συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Πλαστικό μου κι Εγώ»

Με τη συμμετοχή 1.700 μαθητών και 135 εκπαιδευτικών ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα