Εισαγγελέας στο ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά

2 λεπτά ανάγνωση
26 Απριλίου 2014

Εισαγγελέας για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Η δικαιοσύνη ερευνά την οικονομική διαχείριση της περιόδου 2007-2010.Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, το ζητούμενο της προκαταρκτικής εξέτασης είναι η διακρίβωση της τυχόν διάπραξης του κακουργήματος της υπεξαίρεσης και ο φορολογικός έλεγχος.

Η υπόθεση, αφού πέρασε από τους οικονομικούς εισαγγελείς και την Εισαγγελία Διαφθοράς, διερευνάται έπειτα από παραγγελία εισαγγελέως Πρωτοδικών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, για το θέμα έχει κάνει δύο φορές επώνυμη έγγραφη αναφορά-καταγγελία στη Δικαιοσύνη ο νόμιμος ελεγκτής- ορκωτός λογιστής, όμως μέχρι και σήμερα το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στις δικαστικές αρχές, παρά τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Υπόθεση Παναγόπουλου: Ξεκινά επείγουσα εισαγγελική έρευνα – Στον οικονομικό εισαγγελέα το πόρισμα για τη ΓΣΕΕ

Σε εξέλιξη τίθεται επείγουσα εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση Παναγόπουλου, με το