Νέα στρατηγική συνεργασία σύναψε η Eurobank με τη Μαρινόπουλος Α.Ε. για τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Βάσει της νέας αυτής συνεργασίας, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, συμπεριλαμβανομένων αυτών που διατίθενται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιστροφή, για κάθε αγορά με την κάρτα τους στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express της εταιρείας Μαρινόπουλος, κερδίζουν 2% Επιστροφή σε ευρώ. Ταυτόχρονα, μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο καλωσορίσματος της εταιρείας Μαρινόπουλος στο Πρόγραμμα Επιστροφή, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές με τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τις 21/01/2015 έως και τις 21/02/2015, θα κερδίζουν 5% Επιστροφή, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις αγορές τους.

Facebook Comments