Ο κίνδυνος για την ιατρική επιστήμη είναι όταν χάνει την ανεξαρτησία της και γίνεται όργανο αυταρχικών φασιστικών κυβερνήσεων για πολιτικούς και οικονομικούς στόχους. Το βλέπουμε σήμερα με την κυβέρνηση που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα χρησιμοποιώντας την προστασία της δημόσιας υγείας σαν κάλυμμα, και τον εκφοβισμό πολιτών ενώ αγνοεί την ίδια την ιατρική επιστήμη.

Το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν καθώς ο φασισμός και το ιατρικό επάγγελμα μοιράζονται μια μακρά και θλιβερή ιστορία. Για όσους δεν γνωρίζουν, κατά τη δεκαετία του 1930, Γερμανοί γιατροί προσχώρησαν στο ναζιστικό κόμμα με τετραπλάσιο ρυθμό από άλλους επαγγελματίες. Μεταξύ των πιο αποτρόπαιων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας των Ναζί ήταν τα ιατρικά τους πειράματα πάνω σε ανθρώπους, θηριωδίες που προκάλεσαν τον κώδικα της Νυρεμβέργης, ο οποίος αναφέρει ότι «η εκούσια συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη».

Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραβιάζει τον κώδικα της Νυρεμβέργης και άλλες διεθνείς συνθήκες που η Ελλάδα υπέγραψε, που κατοχυρώνουν τo απόλυτo δικαίωμα του κάθε ατόμου να αποφασίζει ο ίδιος για την ιατρική του περίθαλψη, να επιλέγει την δική του θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια και τι φάρμακα να βάλλει στο σώμα του.

Ούτε επίσης έχει πρόβλημα να εφαρμόζει την ίδια μέθοδο καταστολής πληροφοριών, που είναι χαρακτηριστική των φασιστικών καθεστώτων. Στη Γερμανία του 1930 για παράδειγμα, γινόταν με το κάψιμο «επικίνδυνων» βιβλίων που διαφωνούσαν με την προπαγάνδα του ναζιστικού καθεστώτος. Στην σημερινή ψηφιακή εποχή η κυβέρνηση κάνει κάτι ανάλογο με την αποκλεισμό και απομάκρυνση επιστημόνων και άλλων ατόμων από τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, όταν έχουν απόψεις αντίθετες από την επίσημη προπαγάνδα της κυβέρνησης, ακόμα κι αν οι απόψεις είναι αληθινές.

Ακόμη χειρότερα, η κυβέρνηση έχει καταφύγει σε μία εσκεμμένη και συστηματική εκστρατεία δημιουργίας διχασμού των ελλήνων πολιτών. Είναι και αυτή μία μέθοδος που την βλέπομε κυρίως σε φασιστικά καθεστώτα όπου το καθεστώς εσκεμμένα κατονομάζει μία μερίδα πολιτών σαν εχθρούς του καθεστώτος και στρέφει τούς άλλους πολίτες εναντίον τους.

Για την σημερινή κυβέρνηση ο εχθρός είναι οι ανεμβολίαστοι. Λυπηρά, κατάφερε να πείσει μία μερίδα πολιτών να το πιστέψουν και να τους στρέψει εναντίον τους.

Ποιοί είναι οι ανεμβολίαστοι; Είναι γιατροί και νοσοκόμες, οδηγοί φορτηγών, υπάλληλοι των σουπερμαρκετς και πολλοί άλλοι,  που πέρυσι για ένα ολόκληρο χρόνο η ίδια η κυβέρνηση και όλοι μας τους ευχαριστούσαμε, ευγνωμονούσαμε και χειροκροτούσαμε για τις θυσίες που υπεβλήθηκαν και τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν όταν εργαζόταν ριψοκίνδυνα για να φροντίσουν εμάς τους υπόλοιπους που κατατρομαγμένοι είχαμε κλειδωθεί στα σπίτια μας.

Τώρα η κυβέρνηση τους κυνηγά και τους θεωρεί υπαίτιους για την εξάπλωση του κορονοϊού, μολονότι συνεχίζουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν για ένα ολόκληρο χρόνο ανεμβολίαστοι και ήταν οι ήρωες μας. Περίεργα δεν μπορεί να εξηγήσει πώς αυτό είναι δυνατόν και επίσης πως οι νέες μεταλλάξεις του κορονοϊού, όπως τώρα το Ομικρον, προσβάλλουν αδιάκριτα, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Όπως συμβαίνει κάτω από φασιστικά καθεστώτα, οι πολίτες ζουν πλέον κάτω από ένα συστηματικό εκφοβισμό από το καθεστώς, που δεν μας επιτρέπει πλέον να σκεφτόμαστε λογικά.  Υπάρχει πληθώρα παραδειγμάτων από τα οποία θα μπορούσαμε να διδαχθούμε πολλά που αποδεικνύουν ότι δεν σκεφτόμαστε λογικά και ότι τόσο εμείς όσο και η ιατρική επιστήμη έχομε μεταβληθεί σε υποχείρια του φασισμού.

Κατ’αρχάς, αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς να ονομάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που επιβλήθη καθολική υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για ασθένεια με θνησιμότητα λιγότερη από 2%  και 0,0009% για παιδιά,  ή πότε στο παρελθόν όσοι εμβολιάστηκαν στράφηκαν εναντίον συμπολιτών που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Σήμερα γνωρίζομε ότι τα εμβόλια κατά του κορονοϊού δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο τα διαφήμιζαν. Όμως δεν είναι έκπληξη, αν γνωρίζαμε ότι το ίδιο συνέβη και με όλα τα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν κατά των προηγούμενων κορονοϊών, συγγενών του σημερινού κορονοϊού, όπου πολλά έμειναν σε πειραματικό στάδιο και δεν εγκρίθηκαν γιατί δεν ήταν αποτελεσματικά ή μπορούσαν να προξενήσουν παρενέργειες. Όπως επίσης, σε καμμιά περίπτωση δεν υπήρξε καθολική υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.

Ηδη τώρα γνωρίζομε, από τα στοιχεία του αμερικανικού Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC ), ότι τα εμβόλια κατά του κορονοϊού προξενούν περισσότερες παρενέργειες σε σύγκριση με άλλα εγκεκριμένα εμβόλια. Συγκεκριμένα, στους 8 πρώτους μήνες που δόθηκαν τα εμβόλια, 11.940 άτομα που εμβολιάστηκαν έχασαν την ζωή τους από παρενέργειες του εμβολίου, που είναι σχεδόν διπλάσιοι από τους 6.068 θανάτους από παρενέργειες, που σημειώθηκαν συνολικά τα τελευταία 20 χρόνια από όλα τα άλλα εγκεκριμένα εμβόλια για άλλες ασθένειες.  Επιπλέον, σύμφωνα με τα ιατρικά στοιχεία,  618.648 άτομα υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του κορονοϊού που οδήγησαν σε τραύματα απειλητικά για την ζωή, μόνιμες αναπηρίες και νοσοκομειακές περιθάλψεις μακράς διαρκείας.

Επίσης γνωρίζομε ότι,  όσοι ήδη προσβλήθηκαν από τον κορονοιό δεν έχουν ανάγκη εμβολιασμού γιατί είναι ηήδη επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη από τα τεχνητά εμβόλια. Μάλιστα, πρόσφατα επιστημονικά συμπεράσματα της πιο ευρείας σε έκταση έκθεσης του Ισραήλ, αναφέρουν ότι τα αντισώματα που δημιουργήθηκαν σε όσους προσβλήθηκαν από τον  κορονοϊό είναι 27 φορές πιο ισχυρά από τα τεχνικά αντισώματα που δημιουργούν τα εμβόλια.  Επιπλέον, μία πρόσφατη έκθεση από την  υπηρεσία της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE), εγείρει ανησυχίες καθώς αναφέρει ότι τα αντισώματα που δίνουν τα εμβόλια σαν προστασία σε όσους εμβολιάζονται μπορούν να κάνουν τον ιό ακόμα πιο ισχυρό και να αναιρέσουν τη φυσική ανοσία των ανθρώπων, καθώς μειώνει τα πολύ σημαντικά N αντισώματα που παράγει κάποιος από φυσική μόλυνση.

Ούτε υπάρχει επιστημονική λογική πίσω απο τον εμβολιασμό των παιδιών. Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, ο αριθμός παιδιών ηλικίας κάτω των 14 ετών είναι περίπου 75 εκατομμύρια. Κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, πέθαναν 50.000 παιδιά, εκ των οποίων ο αριθμός των παιδιών που πέθαναν από τον κορονοιό  είναι 700 παιδιά. Είναι επιστημονικά αδιανόητο να εξηγήσει κανείς με ποιά λογική πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά από ένα ιό που έχει θνησιμότητα  0.0009%. Ειδικά, όταν ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις ΗΠΑ, δήλωσε δημόσια ότι δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσομε να εμβολιάζομε τα παιδιά. Οι γονείς, που άκουσαν αυτή την δήλωση, θα πρέπει πλέον να αναρωτιούνται αν τα παιδιά τους χρησιμοποιούνται σαν πειραματόζωα.

Είναι αδύνατον να μη γνωρίζει η κυβέρνηση τα ανωτέρω, αλλά επιλέγει να τα κρύβει από τους πολίτες  και να συνεχίζει την τακτική του διχασμού με κάλυμμα την δημόσια υγεία ενώ ειρωνικά η ίδια δεν σέβεται ή ακολουθεί την ιατρική επιστήμη και πολύ περισσότερο τους νόμους.

Είναι και ο λόγος που η κυβέρνηση καταφεύγει σε ανόητα επιχειρήματα όπως ότι, οι ανεμβολίαστοι επιβαρύνουν οικονομικά το υγειονομικό σύστημα και θα πρέπει να τιμωρηθούν με επιβάρυνση μέρους του νοσοκομειακού κόστους. Δεν θα πρέπει τότε να απαιτήσει τότε  το ίδιο για όσους καταλήγουν σε νοσοκομεία γιατί είναι παχύσαρκοι, έχουν AIDS, καπνίζουν ή τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα γιατί οδηγούσαν μεθυσμένοι ή έτρεχαν υπερβολικά; Ολα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αν αυτά τα άτομα φρόντιζαν να λάβουν καλύτερες προφυλάξεις. Το ίδιο επίσης θα πρέπει να ισχύει και για τις χιλιάδες λαθρομετανάστες που παραβιάζουν τον νόμο εισέρχοντας παράνομα στην χώρα.

Δεν ελπίζω η κυβέρνηση ή η αντιπολίτευση να αλλάξουν τακτική σύντομα, καθώς και οι δύο δείχνουν να ανταγωνίζονται πώς να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των φαρμακευτικών εταιριών για να εισπράξουν γενναιόδωρες χρηματοδοτήσεις για τις επόμενες εκλογές.

Όμως οι έλληνες πολίτες πρέπει πλέον να διερωτώνται για τα αυταρχικά μέτρα της κυβέρνησης όταν εκατομμύρια  πολίτες σε άλλες χώρες, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, με μάσκες ή δίχως μάσκες συζούν όλοι αρμονικά και κυκλοφορούν ελεύθερα όπου θέλουν δίχως φόβο.

Ο διχασμός που επιδιώκει η κυβέρνηση δεν ωφελεί την χώρα και οι πολίτες οφείλουν να προστατέψουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ελευθερώσουν την ιατρική επιστήμη από τα δόντια του φασισμού. Ειδικά στην Ελλάδα, την γενέτειρα της δημοκρατίας.

Facebook Comments