Mε βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Πάνο Σκουρλέτη ο αρθρογράφος και συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Λακόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν μάλιστα δεν είχε διστάσει να ρίξει τα «βέλη» του και εναντίον του Παύλου Πολάκη.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του επεισοδιακού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λακόπουλος έγραψε άρθρο στην ιστοσελίδα «ανοιχτό παράθυρο» με τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας».

Μεταξύ άλλων, ο αρθρογράφος, τονίζει: «Υπό την πίεση της απομόνωσης και αφού το συνέδριο είχε λήξει, κάποιοι ανακίνησαν ένα διαδικαστικό θέμα για να χαλάσουν το κλίμα- το οποίο πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον Τσίπρα -και ίσως για να διαμορφώσουν άλλοθι ενδεχομένης διάσπασης. Την εκπροσώπησή τους σ’ αυτή τη χονδροειδή προβοκάτσια ανέλαβε ο μοιραίος άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ: ο Πάνος Σκουρλέτης».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λακόπουλος, τόνισε, αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Εσωτερικών: «Ευεργετηθείς από τον Τσίπρα – που τον διόρισε πορτ παρόλ, γραμματέα, τέσσερις φορές υπουργό,  με ισάριθμές αποτυχίες, δυο φορές βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, όπου εξ ίσου απέτυχε- δεν κρύβει τα  αισθήματα μίσους απέναντί  του. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός…».

Η επίθεση μάλιστα συνεχίστηκε με βαριά… λόγια: «Εγωπαθής, προκλητικός, με νοοτροπία νεοσταλινικού μικροαστού, άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις  σε όποιο αξίωμα του ανατέθηκε. Οι παλιοί συμφοιτητές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά έχουν τη χειρότερη γνώμη για τον «αριστερό των βορείων προαστίων» που πήγαινε τη σχολή με την κουρσάρα του», έγραψε ο Γιώργος Λακόπουλος για τον Πάνο Σκουρλέτη και πρόσθεσε: «Για να ενισχύσει την ραδιουργία κατά του Τσίπρα συνεταιρίσθηκε με τον «χομπίστα της πολιτικής» Τσακαλώτο και την παρέα που  προσπαθεί να οδηγήσει σε ήττα το κόμμα- Φίλης, Βούτσης, Παπαδημούλης-  για να βρει αφορμή να θέσει θέμα ηγεσίας».

Facebook Comments