Στην Ελλάδα ο Όλαφ Σολτς στις 10 Ιουνίου

3 λεπτά ανάγνωση
3 Ιουνίου 2022

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί την επόμενη Παρασκευή ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Βόλφγκανγκ Μπούχνερ θα παρακαθήσει, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε δείπνο στο πλαίσιο της Συνόδου της Διαδικασίας Συνεργασίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Σολτς θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη, από όπου την επόμενη ημέρα θα μεταβεί στην Βόρεια Μακεδονία και ακολούθως στη Βουλγαρία. Θα έχουν προηγηθεί επισκέψεις του κ. Σολτς την Παρασκευή στο Κόσοβο και στη Σερβία.

Στην Αθήνα θα μεταβεί την Τετάρτη, προερχόμενη από το Πακιστάν, η υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ, η οποία θα γίνει δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό της Νίκο Δένδια και με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών. Η κυρία Μπέρμποκ θα μεταβεί την επομένη στην ‘Αγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών και της οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: Καθαρό μήνυμα ευθύνης και διαφάνειας – Η ΝΔ μπροστά με θεσμική συνέπεια στις άρσεις ασυλίας

Σε κρίσιμο τεστ συνοχής οδηγείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της κυβέρνησης.

Από τη δολοφονία χαρακτήρα στη ΜΕΘ

Όσοι γνωρίζουν τον Γ. Μυλωνάκη, ξέρουν πως είναι αλήθεια αυτό που είπε

Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας…

Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Έχουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και φέρουν ένα επάγγελμα-βιτρίνα,