“Κορυφαίος δεξιός, πιο κορυφαίος δεν γίνεται, πριν γίνει κορυφαίος ο Κυριάκος, μου έλεγε προχθές να μην πιάνομαι κορόιδο και πως ύστερα από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν επιτρέπεται να καταπίνω αμάσητα σαν τους άλλους αυτά που είπε ο Κυριάκος. Για να καταλήξει μετά βεβαιότητος δε: «Θα τις κάνει τις εκλογές τώρα, άκου με που σου λέω. Μη βασίζεσαι σε πληροφορίες και εκτιμήσεις. Δες απλά το πρόγραμμά του. Είναι όλο προεκλογικό. Ο,τι κάνει, έχει προεκλογικό χαρακτήρα. Περιοδείες, επισκέψεις, εξαγγελίες, αποφάσεις, όλα».

– Συγγνώμη, πώς θα κάνει πρόωρες εκλογές, όταν τις έχει αποκλείσει με τέτοια κατηγορηματικότητα; ρώτησα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον κάνει «ρόμπα», κατά το κοινώς λεγόμενο στα social, με αποσπάσματα από τις δηλώσεις του…

– Αυτά είναι για εσάς, για εμάς, καμιά 500αριά άτομα, θα βγει και θα προβάλει τους λόγους για τους οποίους επιβάλλεται να κάνει τώρα εκλογές και τελειώσαμε. Και για ποιον ΣΥΡΙΖΑ μού λες; Εμάς ο Τσίπρας για να ψηφίσουμε το 3ο μνημόνιο μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015, και τις έκανε, κοροϊδεύοντας όλον τον κόσμο. Τι μπορεί να πει από τη στιγμή που ζητάει εδώ και μήνες εκλογές; Είναι σαν να βάζει θέμα ο μπάρμπας μου ο ψεύτης. Πλάκα μού κάνεις τώρα; Στην πολιτική σημασία έχει να είναι πραγματικός ο λόγος που σε αναγκάζει να πας σε εκλογές, παρά τις δεσμεύσεις σου. Και ο λόγος, για την ακρίβεια οι λόγοι, υπάρχουν.

Τάδε έφη ο κορυφαίος δεξιός, πιο κορυφαίος δεν υπήρχε, πριν γίνει κορυφαίος ο Κυριάκος. Τον ακούω, οφείλω να ομολογήσω…”

Πηγή: The caller.gr

Facebook Comments