Στο δυναμικό του OPEN εντάσσεται ο Δημήτρης Καμπουράκης, έχοντας κεντρικό ρόλο στο καθημερινό ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ανοιχτού Καναλιού, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα είναι βασικός συντελεστής της ανανεωμένης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που ετοιμάζει ο σταθμός, ενώ θα έχει σημαντικό ρόλο σε έκτακτα γεγονότα και δελτία ειδήσεων.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Δημήτρης Καμπουράκης στο ΟΡΕΝ

Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου.

Facebook Comments