Η δικτατορία των ηλιθίων, δίνει τα ρέστα της.. “Μητσοτάκη γα@@@@αι!” Πως το θέλετε το σύνθημα; Σε μπλουζάκι; Πωλείται! Στο διαδίκτυο;

Αντί για καλημέρα το ‘χουν οι απανταχού σαλεμένοι. Φιγουράρει σε πλακάτ στα θέατρα και στις συναυλίες, υπό την εκκωφαντική και θρασύτατη σιωπή, των καλοταισμένων με δημόσιο χρήμα, “προοδευτικών” καλλιτεχνών.

Μέχρι το Ρολάν Γκαρός έφτασε η χάρη του, όταν το βροντοφώναξε ένας νεαρός.. πολιτικός εξόριστος υποθέτω στα Παρίσια, από τις πρώτες θέσεις, των 800 ευρώ. Δεν αντέχεται τόση κακοπέραση μάτια μου, δεν αντέχεται..

Το βροντοφώναξαν νεαροί και νεαρές, στις πορείες στα Εξάρχεια. Γιατί δε θέλουν το μετρό που θα αναβαθμίσει την περιοχή για τους πραγματικούς κατοίκους κι επιχειρηματίες της περιοχής κι άντε τώρα να ψάχνεις να βρεις χώρους για νέες πιάτσες και νέες γιάφκες..

Ένα δίκιο το έχουν τα παιδιά με.. το καθαρό βλέμμα, έτσι τα ονόμασε ο κ. Βερναρδάκης του ΣΥΡΙΖΑ. Αν μύριζε και τις μασχάλες βέβαια, μπορεί να άλλαζε γνώμη.

Ο Μητσοτάκης “γα@#€&αι” φίλες και φίλοι, γιατί μας έχει επιβάλλει χούντα! Είναι η γνωστή σε όλους, Χούντα Κούλη!

Κι είναι τόσο αδυσώπητη, τόσο σκληρή κι απάνθρωπη, που όλοι οι παραπάνω, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σαπίζουν σε μπουντρούμια του καθεστώτος, οι μανάδες τους κλαίνε και τσουρομαδιούνται απόξω, η Μποφίλιου έχει πιάσει τ’άρματα κι έχει ανέβει στου Στρέφη κι η Μάγδα Φύσσα μαζί με τον Ιάσονα το διασώστη, εκπέμπουν από τον μοναδικό, παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό. “Εδώ κωλοχανείο, εδώ κωλοχανείο.

Επιτέλους, ένας απεργός πείνας θα κρατήσει το λόγο του, μήπως βρούμε ένα νεκρό της χούντας Κούλη; Αϊ σιχτίρ, θα φάτε και τα άπαντα του Μπακούνιν σε λίγο! “

Facebook Comments