Ιδιαίτερα ενεργός κοινωνικά και πολιτικά ήταν ο 53χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε με τη βία ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, όπως προκύπτει από τη σελίδα του στο facebook.

Ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, παραδέχτηκε ότι ο 53χρονος, είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, υποστήριξε πως η ιδιότητά του είναι σε αναστολή.

“Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος”.

Facebook Comments