Πέντε άνθρωποι θα λάβουν ελπίδα και ζωή από την Εμμανουέλα. Την 21χρονη κοπέλα που “έφυγε” τόσο άδικα στη Θεσσαλονίκη, όταν ο 26χρονος προφυλακιστέος αλβανικής καταγωγής, την χτύπησε δύο φορές και την εγκατέλειψε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη μέση του δρόμου.

Οι γονείς της Εμμανουέλας, στις εφιαλτικές στιγμές που περνάνε, αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο ζωής και να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”, στο οποίο έδωσε μεγάλη μάχη η 21χρονη φοιτήτρια κτηνιατρικής, για να κρατηθεί στη ζωή, ενημέρωσαν σύμφωνα με το ThessToday.gr τους γονείς της Εμμανουέλας πως βρέθηκαν συμβατοί λήπτες, οι οποίοι θα λάβουν το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδείς της κοπέλας.

Οι εξετάσεις για τον έλεγχο ιστοσυμβατότητας ολοκληρώθηκαν, βρέθηκαν οι συμβατοί και κατέληξαν στα άτομα που θα λάβουν τα όργανα του παιδιού τους. Αυτή ήταν η αδιαπραγμάτευτη επιθυμία τους από τη στιγμή που έμαθαν ότι έσβησαν όλες οι ελπίδες για την 21χρονη κόρη τους.

Facebook Comments