Με τη διαδικασία του αυτεπάγγελτου συνελήφθη ο γνωστός ποινικολόγος των Αθηνών για ενδοοικογενειακή βία και συγκεκριμένα για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Ο δικηγόρος οδηγήθηκε στην εισαγγελία και εκεί του απαγγέλθηκε η κακουργηματική κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η 37χρονη σύζυγός του ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε περιστατικό ξυλοδαρμού αλλά ότι η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες.

Ακολούθως μετέβη στον ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το ζευγάρι επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή με την γυναίκα βαριά τραυματισμένη, να φέρει χτυπήματα και μώλωπες, ισχυριζόμενη ότι έπεσε από την σκάλα.

Ο γιατρός δεν πείστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο γιατρός κατέθεσε ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι, ενώ οι δύο δικηγόροι επέμειναν ότι ήταν από πτώση, χωρίς να υποβληθεί μήνυση από κανέναν τους.

Δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη άσκησε ο εισαγγελέας στον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του σε βαθμό κακουργήματος.

Ο ποινικολόγος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε τη δίωξη, ενώ αύριο, Δευτέρα 17 Ιουνίου, το πρωί θα απολογηθεί ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας. Μέχρι τότε ο γνωστός ποινικολόγος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments