Η καλοκάγαθη μπσυχούλα που βλέπετε λέγεται Mursal Mohammed Seid και είναι 24 ετών.

Πήγε στη Γερμανία από τη Σομαλία, ζητώντας άσυλο, γιατί οι άνθρωποι στη Σομαλία είναι πολύ άγριοι και δεν το άντεχε η ευαίσθητη μπσυχούλα του. Στη Γερμανία, μόλις τον είδαν, είπαν “αυτόν θέλουμε, να ο άνθρωπος που θα μας λύσει το δημογραφικό και το συνταξιοδοτικό μαζί” και του έστρωσαν κόκκινο χαλί: να τα επιδόματα, να τα μαθήματα μύησης στον δυτικό πολιτισμό, να οι συναυλίες με Παλεστρίνα και Μοντεβέρντι, να οι πλαστελίνες και τα κραγιόνια για να εκφράσει τον καλλιτέχνη που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του. Το παλληκάρι όμως δεν τα έπαιρνε τα γράμματα. Κι επειδή δεν είχε καμμιά διάθεση να εργαστεί, κατέληξε σε ξενώνα αστέγων στη βαυαρική πόλη Regen. Για να τον βοηθήσουν ακόμα κι εκεί να αφομοιωθεί τον έβαλαν να συγκατοικήσει με έναν 52χρονο γηγενή, τον Alex K.

Εκεί, τον Ιούλιο του 2021, διαπίστωσε ότι ο συγκάτοικός του “ήταν κυριευμένος από δύο δαίμονες που έπρεπε να σκοτώσει”, όπως είπε αργότερα στους ανακριτές. Και έκανε το καθήκον του ως πιστός μουσουλμάνος.

Οι ιατροδικαστές μέτρησαν 111 μαχαιριές στο σώμα του άτυχου Alex. Η ευαίσθητη μπσυχούλα της φωτογραφίας τού είχε σκίσει την κοιλιά και είχαν χυθεί τα έντερα έξω ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Για φινάλε, allegro con fuoco, όπως είχε μάθει από τις συναυλίες που παρακολουθούσε, αποκεφάλισε το θύμα του, σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση.

Τον συνέλαβαν και τη συνέχεια ανέλαβαν οι αλληλέγγυοι δικηγόροι, που έπεισαν το δικαστήριο πως δεν πρέπει να καταδικαστεί διότι το έγκλημα έγινε μέσα σε “σχιζοφρενικό παραλήρημα”. Άρα, έχει μειωμένο καταλογισμό και πρέπει να πάει στο ψυχιατρείο. Βέβαια, κανένας δεν ρώτησε γιατί οι Γερμανικές Αρχές δεν είχαν διαπιστώσει τόσα χρόνια που τον “αφομοίωναν” τον μειωμένο καταλογισμό, και έπρεπε να αποκεφαλιστεί ένας “άπιστος” πρώτα. Αλλά έτσι είναι ο Δυτικός Πολιτισμός, ελπίζει πάντα για το καλύτερο και δίνει ευκαιρίες.

Τον έκλεισαν λοιπόν στην πτέρυγα “υψίστης ασφαλείας” του περιφερειακού νοσοκομείου στο Mainkofen της Βαυαρίας. Ήταν τόσο “υψίστης ασφαλείας” που το παλληκάρι από τη Σομαλία έκανε την πρώτη προσπάθεια απόδρασης κρυμμένος σε ένα καρότσι τροφίμων. Δεν τα κατάφερε. Την περασμένη εβδομάδα έκανε δεύτερη απόπειρα απόδρασης. Αυτή τη φορά παρ’ ολίγο να τα καταφέρει.

Οι ευφυέστατες Γερμανικές Αρχές είχαν ορίσει να τον “κουράρουν” δύο γυναίκες, μια ψυχολόγο και μια φροντιστή. Αυτές θεώρησαν εποικοδομητικό για την περίπτωσή του να παρακολουθήσει μια ταινία της Disney, στον κινηματογράφο του θεραπευτηρίου πριν από μια εβδομάδα. Ξέφυγε από την προσοχή τους, που προφανώς δεν ήταν και δρακόντεια, και έγινε καπνός. Επί 8 ώρες τον έψαχναν 100 αστυνομικοί. Κατάφεραν τελικά να τον πιάσουν 5 χιλιόμετρα μακριά από τον κινηματογράφο. Όλα αυτά, βέβαια, (και η αποτυχημένη διαδικασία ενσωμάτωσης, και η φιλοξενία στον ξενώνα και τα ταχταρίσματα στο Νοσοκομείο και το κόστος των αστυνομικών και τα δικαστήρια κ.λπ.) πληρωμένα από τον Γερμανό φορολογούμενο.

Το ερώτημα που απασχόλησε τις Αρχές αλλά και τη γερμανική κοινή γνώμη είναι “Τι κάνουμε με τον Σομαλό; Θα τον ταΐζουμε και θα τον φροντίζουμε εφ’ όρου ζωής;” Η προφανής απάντηση είναι “Πρέπει να απελαθεί!” “Διαφωνώ” είπε ο εισαγγελέας. “Διότι αν τον απελάσουμε είναι βέβαιο ότι θα ξαναγυρίσει στη Γερμανία!” Θα μπει σε μια βάρκα, θα φτάσει σε ένα ελληνικό νησί, θα δηλώσει άλλο όνομα, και οι ψυχοπονιάρηδες γαλαζαίοι θα του δώσουν άσυλο. Και κάποια στιγμή θα ξανακούσουμε γι’ αυτόν όταν ξαναξεκοιλιάσει κάποιον άλλον άτυχο Ευρωπαίο, που θα έχει… καταληφθεί από δύο δαίμονες, μπορεί και τρεις. Αυτά δεν τα είπε ο εισαγγελέας, αλλά τα σκέφτηκε, όπως τα σκεφτόμαστε όλοι.

Η Bild ρώτησε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Oliver Baumgartner, που είπε τα παρακάτω άκρως διαφωτιστικά: «Η προβλεπόμενη συνολική αξιολόγηση πρέπει να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη σοβαρότητα του εγκλήματος, την επικινδυνότητα του καταδικασθέντος και την πιθανότητα ο καταδικασθείς να επιστρέψει στη Γερμανία.»

Πολύ σωστά! Διότι αν δεν αξιολογήσουν ειδικοί τη σοβαρότητα τού να σκοτώνεις κάποιον με 111 μαχαιριές και μετά να τον αποκεφαλίζεις, ποιος θα την αξιολογήσει, ο κάθε τυχάρπαστος σχολιαστής των social media; Άλλωστε, υπάρχουν και σοβαρότερα εγκλήματα, όπως το να γράφεις στο διαδίκτυο ότι δεν σ΄ αρέσει που η Ευρώπη κατάντησε ο σκουπιδότοπος του κόσμου. Είναι προφανές ότι έχεις καταληφθεί από τους δαίμονες της Ισλαμοφοβίας και του Ρατσισμού και πρέπει αυτό να παταχθεί πρώτο-πρώτο από τις Ευρωπαϊκές Αρχές.

Και συνέχισε ο Oliver Baumgartner: «Σε αυτό το πλαίσιο, ήταν απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι ο καταδικασθείς θα ήταν ελεύθερος στη χώρα καταγωγής του και ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα τύχει της δέουσας μεταχείρισης. Η επιστροφή στη Γερμανία θεωρήθηκε πιθανή».

Κι ενώ οι ειδικές επιτροπές συσκέπτονται για να αξιολογήσουν τη σοβαρότητα του εγκλήματος, ο ευαίσθητος Seid έγραψε μια επιστολή λέγοντας ότι αρνείται να απελαθεί στη Σομαλία, η οποία περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα διότι πρέπει και αυτή να αξιολογηθεί από ειδική επιτροπή, μήπως και κινδυνεύει στη Σομαλία και πρέπει για ανθρωπιστικούς λόγους να τον κρατήσουμε εδώ για να βλέπει ταινίες Disney.

Δεν πιστεύω να έχεις καταληφθεί κι εσύ από τίποτις εθνικιστικούς δαίμονες και να βγάζεις αφρούς με όλη αυτή την αυτοκτονική παράνοια, ε;

Facebook Comments