Δείτε πως φτιάχνουμε μελωμένη τηγανιά κοτόπουλου με μέλι Πηλίου.
Τα υλικά για 2 άτομα:
3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. ανθός αλατιού 1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κ.γ. πάπρικα σε σκόνη 300 γρ. στήθος κοτόπουλου 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σέλερι 1 καρότο, κομμένο σε λεπτές φέτες 150 γρ. μανιτάρια καφέ 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε φέτες 4 0 γρ αμύγδαλα λευκά ή κάσιους 1 κ.γ. τζίντζερ Για τη σάλτσα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 4 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι 2 κ.σ. μέλι Πηλίου χυμός από 3 μοσχολέμονα ξύσμα από 1 μοσχολέμονο
Για τη σύνθεση 2 κούπες ρύζι basmati, βρασμένο
Για γαρνίρισμα σουσάμι λευκό μαυροκούκι σχοινόπρασο
Facebook Comments