Πιτσιόρλας: Οποιαδήποτε κι αν είναι η απόφαση του ΚΑΣ η επένδυση θα προχωρήσει κανονικά

2 λεπτά ανάγνωση
29 Σεπτεμβρίου 2017

Η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, δήλωσε υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

Συγκεκριμέμα μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι το ΚΑΣ έχει γνωμοδοτική αρμοδιότητα κι ακόμα κι αν κρίνει ότι ορισμένες εκτάσεις στο Ελληνικό είναι “αρχαιολογικού ενδιαφέροντος” τα έργα θα υλοποιηθούν χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

“Ολόκληρες πόλεις στην Ελλάδα είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και χτίζονται σπίτια κάθε μέρα”, είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι το μοναδικό ζητούμενο θα είναι οι εργολάβοι να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

Απέδωσε την πολιτική ένταση που έχει προκύψει στην επένδυση που έχουν κάνει “κάποιοι” ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει σε αυτά τα έργα”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πόλεις των 15 λεπτών- Στο Ελληνικό δίνεται έμφαση στην καθημερινή λειτουργικότητα

Οι πόλεις των 15 λεπτών βρίσκονται στο προσκήνιο  στη συζήτηση για τον

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Τράπεζα Πειραιώς: Σε περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων η παγκόσμια οικονομία

Με τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή να μετρά ήδη τρεις εβδομάδες και,