Τουρκία: Οι αρχές διέταξαν την σύλληψη 110 ανθρώπων για σχέσεις με τον Γκιουλέν

2 λεπτά ανάγνωση
20 Οκτωβρίου 2017

Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος 110 πρώην εργαζομένων σε επιχειρήσεις για πιθανές διασυνδέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα τον περασμένο χρόνο, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομική επιχείρηση είχε στόχο μάνατζερς, συνεταίρους και υπαλλήλους του εκδοτικού ομίλου Kaynak Holding και εταιρειών που συνδέονται με αυτόν, είχε επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη αλλά διενεργήθηκε σε 24 επαρχίες.

Η Kaynak Holding κατασχέθηκε από το κράτος το 2015 για διασυνδέσεις με τον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ Γκιουλέν, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη στο αποτυχημένο πραξικόπημα.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

29 Μαΐου 1453. Η Πόλις εάλω…

Το τέλος μιας εποχής και μιας μεγάλης αυτοκρατορίας σήμανε η σημερινή ημερομηνία

Βαθαίνει η κρίση στην τουρκική αντιπολίτευση

Η πολιτική κρίση στην Τουρκία επιδεινώνεται.

Τραμπ, Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα τον Ιούλιο

Επίσκεψη στην Ελλάδα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, του υπουργού Πολέμου, Πιτ