Με δύο εύστοχα πέναλτι ένα για την κάθε ομάδα ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, στο ντέρμπι των αιωνίων που έγινε χωρίς κόσμο στο γήπεδο Καραϊσκάκη λόγω της τιμωρίας των «ερυθρόλευκων».

Και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός γιατί αποβλήθηκε ο Οικονόμου στο πέναλτι που έκανε στον Ανσαριφάρντ και ο Ολυμπιακός γιατί τονίζει ότι η εσχάτη των ποινών που του καταλογίστηκε ήταν για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Οι «ερυθρόλευκοι», που ήταν κακοί για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, όπως και με την ΑΕΚ προηγήθηκαν αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, κι έτσι δεν εκμεταλλεύτηκαν το δώρο του Αστέρα Τρίπολης, που σταμάτησε τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Οσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Μποτία, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο (88 Μάριν), Οτζίτζα (56 Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (78 Τζούρτζεβιτς)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Ινσούα, Κουλιμπαλί (80 Χατζηγιοβάνης), Κάτσε (65 Μουνιέ), Τσανδάρης, Λουντ, Αλτμαν, Δώνης (65 Αυλωνίτης)

Facebook Comments