Ομπάμα: Οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν ασφαλή καταφύγια για τρομοκράτες

2 λεπτά ανάγνωση
23 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να ανεχθούν ασφαλή καταφύγια για τρομοκράτες οι οποίοι απειλούν τους Αμερικανούς, τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή την έναρξη των αεροπορικών πληγμάτων κατά του Ισλαμικού Κράτους και στη Συρία, μετά το Ιράκ.

Στη συγκεκριμένη μάχη, έχουμε δίπλα μας τους συμμάχους μας, τόνισε ο κ. Ομπάμα, ο οποίος έκανε λόγο για μία συμμαχία η οποία έχει υπερβεί τις 40 χώρες.

«Αυτή δεν είναι μια μάχη μόνον της Αμερικής», πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι η διάρκειά της δεν θα είναι μικρή και θα ακολουθήσουν μεγάλες προκλήσεις.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε ότι η στρατηγική του περιλαμβάνει την εκπαίδευση γηγενών δυνάμεων για τη μάχη στο έδαφος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ώστε να μην χρειαστεί να υπάρξει χερσαία επέμβαση των ΗΠΑ, την οποία ο ίδιος έχει πρόσφατα αποκλείσει.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πιο δημοφιλής σταρ του TikTok στον κόσμο εγκαταλείπει τις ΗΠΑ μετά την κράτησή του από το ICE

Ο Khaby Lame φέρεται να έχει παραβεί τους όρους της βίζας του

Μεσολόγγι: «Όταν το στόμα του Δημάρχου είναι πιο επικίνδυνο από του σκύλου που δάγκωσε»

Στην Ελλάδα υπολογίζουμε ότι ζουν περίπου 1 εκατομμύριο αδέσποτα σκυλιά και περισσότερα

Μετά την Οδύσσεια… ήρθε ο άνθρωπός του – Ο Jake υιοθετήθηκε!

Ένα μωρό, ένα κουτάβι μόλις τριών μηνών, πετάχτηκε στον δρόμο σαν σκουπίδι.