Σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση, καθώς υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας σε πολλές περιοχές της Αττικής με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την ισχυρή βροχόπτωση και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό από το 29,5ο χλμ προς Κόρινθο και στην παλαιά από το 33ο χλμ έως τα ναυπηγεία Ελευσίνας, καθώς και στις εξόδους της Αττικής οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα.

Επιπλέον η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδός Πειραιώς από την Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη και στα δυο ρεύματα. Επίσης στην Αττική Οδό γίνονται εκτροπές των οχημάτων στο ύψος της εξόδου 8 προς την εθνική οδό Αθήνας – Λαμίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Νωρίτερα:

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο από τη νέα ισχυρή βροχόπτωση που πλήττει περιοχές της Αττικής. Τα νερά έχουν «κόψει» στα δύο τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο 29ο χιλιόμετρο.

Εν τω μεταξύ, με νέα δοκιμασία βρίσκεται αντιμέτωπη και η Μάνδρα, καθώς oι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την ισχυρή βροχόπτωση και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία.

Μάλιστα, αποφασίστηκε να κλείσει η παλαιά Εθνική Οδός για να μην υπάρξουν εγκλωβισμοί οδηγών.

Facebook Comments