Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Η επιστροφή του Κυνηγού 31 χρόνια μετά!!!

5 λεπτά ανάγνωση
13 Σεπτεμβρίου 2018

Η επιστροφή των θανάσιμων Κυνηγών στη Γη και οι νέες περιπέτειες ενός αγαπημένου τιμωρού συνθέτουν ένα κινηματογραφικό παζλ που δε θα αφήσει ανικανοποίητο κανέναν σινεφίλ.

«Κυνηγός»

Ο γιος ενός στρατιώτη καλεί κατά λάθος στη Γη τους αιμοβόρους εξωγήινους Κυνηγούς, οι οποίοι απειλούν την ανθρωπότητα με αφανισμό.

Σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ με τους: Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Ολίβια Μουν, Τρεβάντε Ρόουντς

 «The Equalizer 2»

Οδηγός την ημέρα και προστάτης των πανταχού αδυνάμων τη νύχτα, ο πρώην πεζοναύτης Ρόμπερτ Μακόλ αναζητά τους δολοφόνους μιας καλής του φίλης, ανακαλύπτοντας πίσω από το θάνατό της μια περίπλοκη συνωμοσία. Οπτικά γραφική και σεναριακά ναΐφ αποθέωση του βίαιου αμοραλισμού ενός υπερήρωα της διπλανής (αμερικανικής) πόρτας.

Σκηνοθεσία Αντουάν Φούκουα με τους: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέδρο Πασκάλ, Μελίσα Λίο

«Τσε: Ο Επαναστάτης»

Το 1965, μία πενταετία μετά την επικράτηση της Κουβανικής Επανάστασης, ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα αποσύρεται απροειδοποίητα από τη δημόσια ζωή. Ένα χρόνο αργότερα θα εμφανιστεί στη Βολιβία, όπου θα ενωθεί με τους μαρξιστές αντάρτες, οργανώνοντας τον ένοπλο αγώνα τους.

Σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ με τους: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ντέμιαν Μπισίρ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Καταλίνα Σαντίνα Μορένο

«Ο Κατάσκοπος που με Παράτησε»

Δύο κολλητές ανακαλύπτουν πως ο σύντροφος της μιας είναι μυστικός πράκτορας και, χωρίς να το καταλάβουν, βρίσκονται μπλεγμένες σε μια κατασκοπική αποστολή.

Σκηνοθεσία Σουζάνα Φόγκελ με τους: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζάστιν Θερού

«Η Τζούλιετ, Γυμνή»

Η Άνι διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή του εξαφανισμένου από την επικαιρότητα ροκ σταρ Τάκερ Κρόου. Μέχρι που ένα post στο διαδίκτυο θα φέρει τον τελευταίο σε επαφή με την Άνι.

Σκηνοθεσία Τζέσι Πέρετζ με τους: Ίθαν Χοκ, Ρόουζ Μπερν, Κρις ΟΝτάουντ

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη προβολή για «Sirat» και «Το Καταφύγιο» με Τζέισον Στέιθαμ

Από τις επτά πρεμιέρες της εβδομάδας, ξεχωρίζουν το υποψήφιο για Όσκαρ Sirat

Νέες ταινίες: Η θυσία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, το αιχμηρό «Τσεκούρι» και η σκοτεινή Νυρεμβέργη

Η επανεμφάνιση του κορυφαίου εν ζωή ηθοποιού, του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, μετά

Φεστιβαλικά, όπερα, τρόμος και Στέιθαμ

Για μια ακόμη εβδομάδα, τα γραφεία διανομής ρίχνουν στην «αρένα» της αίθουσας,