Προκλητικός Τσίπρας: «Ατυχής στιγμή οι 102 νεκροί στο Μάτι – πρόκειται για μια φυσική καταστροφή»

3 λεπτά ανάγνωση
30 Ιουνίου 2019

Μια ακόμη δήλωση που θα συζητηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτήρισε «ατυχή στιγμή»  την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια φυσική καταστροφή ανάλογη του παρελθόντος και υποστηρίζοντας ότι λάθη έγιναν αλλά οφείλονταν στην αγωνία και στη στεναχώρια από το μέγεθος της.

Σε συνέντευξή του στο «popaganda» ο κ. Τσίπρας σχεδόν ένα χρόνο μετά τη συμπλήρωση της εθνικής τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας  χαρακτήρισε ως «άτυχη στιγμή» της κυβέρνησής του τη φονική τραγωδία, θυμίζοντας εν μέρει τι έλεγε η τότε Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου που είχε κάνει λόγο «για στραβή, που έτυχε στη βάρδια μας».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «είχαμε φυσικά κι άτυχες στιγμές. Το Μάτι, ας πούμε. Το οποίο δεν παύει να είναι μια φυσική καταστροφή που έχει τύχει και σε προηγούμενες κυβερνήσεις όπως συνέβη με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο το 2007», τόνισε. Μόνο για τον…στρατηγό άνεμο δεν μίλησε. Λάθη μπορεί να έγιναν. Από την αμηχανία μπροστά στο μέγεθος της καταστροφής κι από τη στενοχώρια στην οποία βρισκόμασταν».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Ισπανία: 39 νεκροί, 73 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό δύο τρένων υψηλής ταχύτητας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη νότια Ισπανία, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο συρμοί υψηλής ταχύτητας,