Ακρίτα vs Μαρίας Δαμανάκη: «Δεν την θέλει κανείς…»

2 λεπτά ανάγνωση
8 Ιανουαρίου 2020

Η Έλενα Ακρίτα μετά την σύγκρουσή της με τον Χρήστο Χωμενίδη, για ένα κείμενο του συγγραφέα για τον Θάνο Μικρούτσικο, αποφάσισε να τα βάλει και με την Μαρία Δαμανάκη.  

Λίγο πριν την ανακοίνωση της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη του ονόματος που θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ενώ η ονοματολογία καλά κρατεί, η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει με το καυστικό της χιούμορ την πιθανότητα υποψηφιότητας της Μαρίας Δαμανάκη.

«Η Μαρία Δαμανάκη για Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι μια έξοχη επιλογή που συσπειρώνει όλους τους Έλληνες: δεν την θέλει κανείς»  έγραψε στο Facebook η κυρία Ακρίτα.

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα

 
 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Βενιζέλος είναι ότι πιο «τοξικό» έχει περάσει από την πολιτική – «Θεός φυλάξοι» αν πάει για πρόεδρος

Ο Βενιζέλος είναι ότι πιο «τοξικό» έχει περάσει από την πολιτική –

Ανούσια σενάρια

Ανεξαρτήτως του ονόματος που θα προτείνει ο Κ. Μητσοτάκης όλοι έχουν αντιληφθεί

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ενώ τάσσεται κατά της οικογενειοκρατίας προτείνει για ΠτΔ τον πατέρα της

Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί είναι ο πατέρας μου, είναι ο Νίκος