Τσιόδρας: «Έχουμε δεύτερο κύμα, στο “πορτοκαλί” η Αττική»

2 λεπτά ανάγνωση
18 Σεπτεμβρίου 2020

“Έχουμε ένα δεύτερο κύμα σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό” είπε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ αναφερόμενος στα νεότερα στοιχεία στάθηκε ιδιαίτερα στην Αττική. “Ο μετακινούμενος μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών ανεβαίνει, γεγονός που είναι επίσης δείγμα της κυκλοφορίας στην Αττική περισσότερο”, συμπλήρωσε.

“Στον χάρτη θετικότητας η Αττική ξεπερνά το 5%. Έχει μία σταδιακή άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που βάζουν την Αττική στο πορτοκαλί”, δήλωσε ο ίδιος.

“Ο αριθμός των νοσηλευομένων είναι πλέον στους 554, είναι περίπου στο 20 με 30% των κλινών, ανάλογα την περιοχή που βλέπει κανείς”, σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, προσθέτοντας ότι “αυτός είναι ένας από τους δείκτες που καθοδηγούν τη λήψη περισσότερων μέτρων, σε ό,τι αφορά τις περιοχές της Αττικής”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: Fuel Pass, επιδότηση diesel και εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά – Τα 4 μέτρα στήριξης

Δέσμη τεσσάρων στοχευμένων μέτρων οικονομικής στήριξης της κοινωνίας για Απρίλιο και Μάιο,

Σχέδιο μέτρων για την ενέργεια επεξεργάζεται η Ε.Ε. – Στόχος η συγκράτηση των τιμών

Σε αναζήτηση άμεσων λύσεων για την αντιμετώπιση του νέου ενεργειακού σοκ βρίσκεται

Στις Βρυξέλλες ο Κ. Μητσοτάκης με φόντο την ενεργειακή απειλή

Σε κρίσιμη καμπή για την ευρωπαϊκή ενεργειακή και οικονομική ασφάλεια, ο Κυριάκος