Τσιόδρας: «Έχουμε δεύτερο κύμα, στο “πορτοκαλί” η Αττική»

2 λεπτά ανάγνωση
18 Σεπτεμβρίου 2020

“Έχουμε ένα δεύτερο κύμα σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό” είπε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ αναφερόμενος στα νεότερα στοιχεία στάθηκε ιδιαίτερα στην Αττική. “Ο μετακινούμενος μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών ανεβαίνει, γεγονός που είναι επίσης δείγμα της κυκλοφορίας στην Αττική περισσότερο”, συμπλήρωσε.

“Στον χάρτη θετικότητας η Αττική ξεπερνά το 5%. Έχει μία σταδιακή άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που βάζουν την Αττική στο πορτοκαλί”, δήλωσε ο ίδιος.

“Ο αριθμός των νοσηλευομένων είναι πλέον στους 554, είναι περίπου στο 20 με 30% των κλινών, ανάλογα την περιοχή που βλέπει κανείς”, σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, προσθέτοντας ότι “αυτός είναι ένας από τους δείκτες που καθοδηγούν τη λήψη περισσότερων μέτρων, σε ό,τι αφορά τις περιοχές της Αττικής”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 8 νέα μέτρα Μητσοτάκη: Ρυθμίσεις έως 72 δόσεις και στοχευμένες ενισχύσεις – Αναλυτικά οι δικαιούχοι σε πίνακες

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το 2025 ο

Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο. Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

Την πεποίθηση ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα υπερβεί τον στόχο, εξέφρασε ο

Π. Μαρινάκης: «Ενδεχομένως και αύριο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα»

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο Παύλος Μαρινάκης για το πλεόνασμα, αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο