Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

4 λεπτά ανάγνωση
31 Δεκεμβρίου 2020

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17:00 θα κλείσουν τα κρεοπωλεία.

Παράλληλα, τα καταστήματα που λειτουργούν με click away θα είναι ανοιχτά από τις 7:00 έως τις 21:00 για τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς.

Την 1η Ιανουαρίου 2021 σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε προαιρετική λειτουργία των σούπερ μάρκετ και των εμπορικών καταστήματων.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Στις 22:20 θα αναχωρήσουν σήμερα οι τελευταίοι συρμοί του ΗΣΑΠ, ενώ περίπου 20 λεπτά αργότερα θα διεξαχθεί το τελευταίο δρομολόγιο του 2020 στο Μετρό. Λίγο μετά τις 23:00 θα τερματίσει τη λειτουργία του το Τραμ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, στις 22:20 θα ξεκινήσουν τα τελευταία δρομολόγια του ΗΣΑΠ από τον Πειραιά με προορισμό την Κηφισιά, αλλά και από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά (γραμμή 1).

Στη γραμμή 2 του Μετρό το τελευταίο δρομολόγιο από Ανθούπολη προς Ελληνικό θα είναι στις 22:43 και από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 22:38.

Όσον αφορά τα δρομολόγια της γραμμής 3 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο θα είναι στις 22:01 και από Νίκαια προς Δουκίσσης Πλακεντίας στις 22:41.

Ακόμη τα τελευταία δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια θα είναι στις 22:02 και από Πλακεντία προς Νίκαια στις 22:42.

Αναφορικά με τα τελευταία δρομολόγια του Τραμ έχουν ως εξής: Από Σύνταγμα προς Βούλα στις 21.58 και από Σύνταγμα εως Άγιο Κοσμά στις 22.34. Από Βούλα προς Σύνταγμα στις 21.27 και από Βούλα προς Άγιο Αλέξανδρο στις 23.04.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στις 28/2

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα

Με εντολή Μητσοτάκη ακυρώθηκε η γιορτή της ΣΤΑΣΥ για τα 25 χρόνια του Μετρό

«Στοπ» μπήκε από πλευράς του πρωθυπουργού στην γιορτή που είχε προγραμματιστεί για

Αράχωβα: Χτύπησαν «κόκκινο» οι κρατήσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Δεν πέφτει ούτε καρφίτσα τις ημέρες των γιορτών στην Αράχωβα.