Ας ρωτήσουμε τον κόσμο γιατί δεν οργανώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ας μας απαντήσουν «γιατί είστε μα@@κες»

2 λεπτά ανάγνωση
15 Ιουνίου 2021

Ο βουλευτής και πρώην γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης του κόσμου και οργάνωσης νέων μελών στο κόμμα, αναγνωρίζοντας πως αυτό εμπεριέχει και το ρίσκο «να μας απαντήσουν είστε μα@@κες και γι΄ αυτό δεν θέλουμε να γραφτούμε στις οργανώσεις σας».

Όπως ανάφερε ο Δημήτρης Βίτσας σε διαδικτυακή εκδήλωση του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μοιράζει στις γειτονιές, σε ταβέρνες και σε στέκια, ένα ερωτηματολόγιο στον κόσμο και να απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Να βγάλει ένα χαρτί η οργάνωση να το δώσετε σε μερικούς με μια ερώτηση, όχι κανένα κατεβατό, που να λέει ας πούμε «ρε παιδιά γιατί δεν οργανώνεστε;». Και ας σου γράψει ο άλλος: «Γιατί είσαστε μ@λ@κες, γιατί αυτό, γιατί το άλλο».

Ακούστε το απολαυστικό ηχητικό, που αποκάλυψε η εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών».

Πηγή: Parapolitika.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Κασσελάκης: «Δεν νομίζω ότι θα κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές»

Ο Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας πως «δεν νομίζω ότι θα κατέβει

«Πολιτικοί… γυρολόγοι» ξανά στο ΠΑΣΟΚ: Επιστροφή ή πολιτική ανακύκλωση;

Η «επιστροφή» στον χώρο του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» για μια σειρά

Σ. Φάμελλος: «Είμαστε αντίθετοι με τις τοποθετήσεις της Μ. Καρυστιανού»

Ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τις τοποθετήσεις της