Πτώση 1,4% στις τιμές υλικών κατασκευής νέων κατοικιών τον Απρίλιο

2 λεπτά ανάγνωση
22 Μαΐου 2013

Μείωση 1,4% σημείωσε ο Γενικός ∆είκτης Τιµών Υλικών Κατασκευής Νέων Κτιρίων Κατοικιών του µηνός Απριλίου 2013, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2012, έναντι αύξησης 1,0%, που σηµειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2012 προς το 2011.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο Γενικός ∆είκτης κατά το µήνα Απρίλιο 2013, σε σύγκριση µε το δείκτη του Μαρτίου 2013, παρουσίασε µείωση 0,2%, έναντι αύξησης 0,2%, που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2012.

Ο µέσος ∆είκτης του δωδεκαµήνου Μαΐου 2012 – Απριλίου 2013, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαµήνου Μαΐου 2011 – Απριλίου 2012, παρουσίασε αύξηση 0,1%, έναντι αύξησης 1,5%, που σηµειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούµενων δωδεκαµήνων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο

Ανοδική πορεία ακολούθησε για τρίτο μήνα ο πληθωρισμός στην Ελλάδα.

Στο 7,4% η ανεργία τον Αύγουστο

Στο 7,4% υποχώρησε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Αύγουστο.

Έρευνα ΙΕΛΚΑ: Χαμηλότερες τιμές από οκτώ ευρωπαϊκές αγορές στο καλάθι του νοικοκυριού

Η έρευνα του ΙΕΛΚΑ δείχνει ότι το ελληνικό καλάθι κοστίζει λιγότερο από