Μεϊμαράκης: Μη μας θεωρείτε δεδομένους για τις ψηφοφορίες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου

5 λεπτά ανάγνωση
14 Αυγούστου 2015

«Την πλήρη διάλυση της χώρας η ΝΔ θα τη σταματήσει με τη συμπαγή και ολοκληρωμένη παρουσία της, γιατί δεν έχετε το δικαίωμα αυτό» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη συζήτηση του τρίτου μνημονίου στη Βουλή.  «Η πρόεδρος της Βουλής έχει δίκιο σε πάρα πολλά απ αυτά που αναφέρθηκε. Γιατί σήμερα εκβιάζεται το κοινοβούλιο» πρόσθεσε. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ τάχθηκε κατά της προκήρυξης πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι «οι εκλογές θα μας πάνε αρκετά πίσω». «Γιορτή Δημοκρατίας οι εκλογές αλλά όχι όταν γίνονται κάθε βδομάδα» ανέφερε χαριτολογώντας για το ενδεχόμενο ο λαός να προσέλθει στις κάλπες (μαζί με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου) για τρίτη φορά 
Πρόσθεσε ωστόσο, ότι «εάν θεωρείτε ότι οι εκλογές είναι λύση, εμείς εδώ είμαστε να σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε». 

«Για τους αγρότες θα δώσουμε μάχη τον Οκτώβριο αν δεν έχετε διαπραγματευτεί μη μας θεωρείτε δεδομένους ούτε για τις ψηφοφορίες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου ούτε εσείς κανείς άλλος» τόνισε. «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα κρίνουμε από εδώ και πέρα τι είναι πράγματι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού» πρόσθεσε. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι η ΝΔ από αύριο πρωί φτιάχνει ομάδες εργασίας που θα επεξεργαστεί το μνημόνιο –όπως τόνισε εμφατικά- Τσίπρα – Καμμένου, ενώ θα παρουσιάσει εθνικό σχέδιο στη ΔΕΘ.

«Κύριε πρωθυπουργέ, είστε αντιμέτωπος με τους δαίμονες που ο ίδιος κατασκευάσατε. Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη. Δεν είστε κυβερνήτης κ. Πρωθυπουργέ. Η εικόνα της Βουλής δεν ήταν αυτή που έπρεπε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Δημοσιονομικοί κανόνες ΕΕ: επιστροφή στη λιτότητα ή «ευελιξία» για επενδύσεις;

Η συζήτηση για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ έχει επανέλθει δυναμικά

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό