Στο +10% το ρούβλι

2 λεπτά ανάγνωση
29 Μαρτίου 2022

Το ρούβλι σημείωσε άλμα 10% την Τρίτη και επέστρεψε στο επίπεδό του στα τέλη Φεβρουαρίου, τις πρώτες ημέρες της εισβολής στην Ουκρανία, καθώς η διαφαινόμενη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Κιέβου και Μόσχας ωφελεί και άλλα ευρωπαϊκά νομίσματα.

Το ρούβλι εκτινάχθηκε 10,2% στα 85,64 ρούβλια ανά δολάριο, επίπεδο που δεν έχει παρατηρηθεί από τις 25 Φεβρουαρίου, όταν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας έγιναν αυστηρότερες μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Την ανάγκη να εξασφαλιστεί κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, τόνισε η ουκρανική αντιπροσωπεία μετά τη συνάντησή της με τους Ρώσους διαπραγματευτές στην Κωνσταντινούπολη. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Β. Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Β. Πούτιν

Ο  Βολοντίμιρ Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συζητήσει απευθείας με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Δολάριο: Βυθίζεται σε χαμηλό 3,5 ετών ενόψει Fed

Σε πτωτική τροχιά για τέταρτη διαδοχική συνεδρίαση κινείται το δολάριο, με τις

Πού θα πάει το πετρέλαιο το 2026 – Τί βλέπουν οι διεθνείς οίκοι, όλα τα σενάρια μετά και τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Η παγκόσμια αγορά πετρελαίου είναι πιθανό να δεχθεί πιέσεις το 2026, καθώς