Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος Γεράσιμος από τον Βόλο

2 λεπτά ανάγνωση
5 Μαρτίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Παραμένει ο κίνδυνος για τη ζωή του 21χρονου φοιτητή Γεράσιμου – Ιάσονα Γεωργιάδη, από τον Βόλο, ενός από τους δεκάδες τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Την είδηση πως παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του, την επιβεβαίωσε η θεία του νεαρού μέσω ανάρτησής της.

Σημειώνεται πως από εχθές είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η κατάσταση του φοιτητή έχει βελτιωθεί και πως επίκειται αύριο προσπάθεια αποσωλήνωσής του. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ισχύει.

“Εύχομαι οι ψευδείς ειδήσεις να βγουν αληθινές. Παίζουν με τον πόνο μας!”, ανέφερε η θεία του 21χρονου.

Ο Γεράσιμος για πέμπτη μέρα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν πως παραμένει στη ΜΕΘ και η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Πλακιάς: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη στην οποία θα παραβρίσκομαι εγώ»

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο» στη δίκη για τα Τέμπη είπε

Τέμπη: Έγινε δεκτή η αποχή της Προέδρου – Επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για τα βίντεο

Δεκτή έκανε το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών την δήλωση αποχής που υπέβαλλε σήμερα το

Λάρισα: Αποχή δήλωσε η πρόεδρος της δίκης για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας του δυστυχήματος των Τεμπών

Αποχή δήλωσε η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου εκδικάζεται η υπόθεση