Εκλογές 2023: ΣΥΡΙΖΑ – Παραιτήθηκε η Ειρήνη Αγαθοπούλου

2 λεπτά ανάγνωση

Λίγες ώρες μετά και την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, όπου ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων τα ονόματα του Ευάγγελου Αντώναρου, του Γιάννη Ραγκούση και του Παύλου Πολάκη, η υποψήφια βουλευτής στο Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανακοίνωσε την παραίτησή της από τα ψηφοδέλτια.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η ανακοίνωση της παραίτησής της ήρθε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία και συνεδριάζει από το πρωί της Κυριακής (9/4).

Μάλιστα, η Ειρήνη Αγαθοπούλου έγινε η δεύτερη βουλευτής που παραιτείται από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, καθώς και η Παναγιώτα Βράντζα έχει δηλώσει ότι αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο της Καρδίτσας.

Άξιο αναφοράς είναι ότι κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τις πλήρεις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023 της 21ης Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Φαραντούρης: «Δεν σκοπεύω να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές»

«Μην προεξοφλούμε “κυοφουρούμενα” κόμματα και πρωτοβουλίες», τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Φαραντούρης,

Κ. Μπάρκας: «Καιρό τώρα δεν είναι “sexy” ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας έχει απήχηση- μιλάει πολιτικά»

Ο Κώστας Μπάρκας αποτύπωσε με ωμό ρεαλισμό την κατάσταση στον χώρο της

Opinion Poll: Στο 30,2% στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ – Μακράν πρώτος στην καταλληλότητα ο Κ. Μητσοτάκης με 29%

Η Ν.Δ ανεβαίνει κατά 0.5% σε σχέση με την έρευνα του Ιανουαρίου,