Αν. Πάτσης: Υπέβαλε αίτημα ποινικής διαπραγμάτευσης

1 λεπτό ανάγνωση
26 Σεπτεμβρίου 2024

Αίτημα διαπραγμάτευσης με στόχο τον συμβιβασμό υπέβαλε ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, κατηγορούμενος, μαζί με την πρώην και τη νυν σύζυγό του, για την υπόθεση που αφορά ανακριβείς δηλώσεις “πόθεν έσχες” από το 2019 έως και το 2022, καθώς και για συμμετοχή σε αλλοδαπή εταιρεία.

Μετά τη συζήτηση, το δικαστήριο επανήλθε και ο εισαγγελέας χαρακτήρισε “αρχικώς δεκτικό τον συμβιβασμό”. Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε για την επόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου, ώστε να κριθεί εάν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαπραγμάτευσης ή εάν η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 32% η ΝΔ – 18 μονάδες η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ

Εμφατική επιστροφή της ΝΔ σε ποσοστό που προσεγγίζει το 32%, με διαφορά

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Μ. Αποστολάκη: «Η πρωτιά της ΝΔ είναι πρόβλημα αποκλειστικά του ΠΑΣΟΚ, τα άλλα κόμματα δεν ενδιαφέρονται να ανατρέψουν τη ΝΔ»

Η τοποθέτηση της Μιλένας Αποστολάκη ότι η πρωτιά της ΝΔ αποτελεί πρόβλημα