Ακρίτα για Γεωργιάδη-Βορίδη: «Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της κυβέρνησης. Σε λίγο θα πάψουν να είναι χρήσιμοι- Θα είναι απλώς ηλίθιοι»

1 λεπτό ανάγνωση
24 Φεβρουαρίου 2025

Επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα, χαρακτηρίζοντας τους δύο υπουργούς “χρήσιμους ηλίθιους” της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η ανάρτησή της:

“Βορίδης και Γεωργιάδης, οι χρήσιμοι ηλίθιοι της κυβέρνησης. Σε λίγο θα πάψουν να είναι χρήσιμοι. Θα είναι απλώς ηλίθιοι. Ο Στάλιν εισήγαγε τον πολιτικό όρο του “χρήσιμου ηλίθιου” για τους πολίτες που ακολουθούσαν τυφλά την γραμμή του κόμματος χωρίς να αναρωτηθούν αν είναι σωστή ή λάθος” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν: Τί αλλάζει σε πετρέλαιο, χρηματιστήρια και επιτόκια – Το νέο σκηνικό στις αγορές

Ραγδαία μεταστροφή καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας μεταξύ

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

Γιατί οι τράπεζες “πέταξαν” +10% στο ΧΑ – Έρχεται συνέχεια;

Εκρηκτική άνοδο κατέγραψε ο τραπεζικός κλάδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τα τραπεζικά