ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει ότι ψήφισε τον αδελφό Φλωρίδη για τη θέση του νέου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

2 λεπτά ανάγνωση
4 Ιουλίου 2025

Με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ψήφισε, Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, τον κ. Βασίλη Φλωρίδη, αδερφό του υπουργού Δικαιοσύνης, για τη θέση του νέου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, υπήρξε διάψευση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

«Διαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ψήφισαν τον κ. Βασίλη Φλωρίδη, αδερφό του υπουργού Δικαιοσύνης, για τη θέση του νέου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ας ψάξει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ποιοι είναι οι πρόθυμοι να προωθήσουν τον ασφυκτικό έλεγχο του συστήματος απονομής δικαιοσύνης στη χώρας μας» καταγγέλλει στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βορίδης: «Πολλοί λίγοι πιστεύουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι το χάος»

Η δήλωση του Μάκη Βορίδη επιβεβαιώνει ότι το αφήγημα περί «χάους» γύρω

Ν. Μπίστης: «Θα συνδράμω στο κόμμα Τσίπρα αν μου ζητηθεί»

Ο Νίκος Μπίστης επιχειρεί για ακόμη μία φορά να παρουσιαστεί ως πολιτικός

Απόφαση-τομή του Αρείου Πάγου για τα «κόκκινα δάνεια»: Τί σημαίνει στην πράξη για 350.000 δανειολήπτες

Μια σημαντική δικαστική εξέλιξη για χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά φέρνει η πρόσφατη απόφαση