Κ. Ζαχαριάδης: «Εμείς είμαστε απέναντι στον κ. Μητσοτάκη, όχι στην κ. Καρυστιανού»

2 λεπτά ανάγνωση
12 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ξεκαθάρισε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις πολιτικές εξελίξεις, δηλώνοντας ότι «εμείς είμαστε απέναντι στον κ. Μητσοτάκη, όχι στην κ. Καρυστιανού».

Με τη δήλωσή του επιχείρησε να οριοθετήσει το μέτωπο της αντιπαράθεσης αποκλειστικά απέναντι στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σύγκρουση με κοινωνικές πρωτοβουλίες ή πρόσωπα που εκφράζουν τη δημόσια δυσαρέσκεια.

Παράλληλα, η τοποθέτηση αυτή ερμηνεύεται ως προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μην αποξενώσει ευρύτερα ακροατήρια, σε μια περίοδο όπου το πολιτικό σκηνικό παραμένει ρευστό και η κοινωνική πίεση προς το σύστημα εντείνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Σφάχτηκαν” on air Στραβελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εδώ δεν είναι Βουλή – Είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος, γιατί με στοχοποιείτε» – «Η εκπομπή είναι τσιφλίκι σας;»

Ένταση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την

Ά. Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δεν είναι απόλυτα ρουσφετολογική»

Η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε αναδεικνύει μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση απέναντι στη

Η Masdar στηρίζει την πράσινη ανάπτυξη του Πόρου – Δωρεά €11 εκατ.

Η Masdar υπέγραψε σήμερα σύμβαση δωρεάς 11 εκατ. ευρώ προς τον Δήμο