Γ. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πτώμα»

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουνίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Σκληρή ήταν η αποτίμηση που έκανε ο Γιώργος Τσίπρας για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι το κόμμα αποτελεί πλέον «ένα πτώμα».

Ο πρώην βουλευτής και στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέγραψε με ιδιαίτερα απαισιόδοξο τρόπο την εικόνα του κόμματος, εκτιμώντας ότι η πολιτική του δυναμική έχει εξαντληθεί και ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ουσιαστική ανάκαμψη υπό τις σημερινές συνθήκες.

Η τοποθέτησή του έρχεται σε μια περίοδο έντονου προβληματισμού για την πορεία της παράταξης, ενώ αναμένεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω τη συζήτηση γύρω από το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τις αναγκαίες κινήσεις για την επόμενη ημέρα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Καραμέρος: «Δεν θα εκπλαγώ αν οι αποφάσεις έρθουν νωρίτερα και σε προσωπικό επίπεδο»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο πρόωρων πολιτικών εξελίξεων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,

Π. Πολάκης: «Προφανώς έχει υπάρξει κάποια συμφωνία μεταξύ Φάμελλου και Τσίπρα»

Αιχμές για τις σχέσεις του Σωκράτη Φάμελλου με τον Αλέξη Τσίπρα άφησε

Ν. Ανδρουλάκης: «Όποιο στέλεχός μας προτείνει στο μέλλον να γίνουμε συνιστώσα θα βρεθεί εκτός παράταξης»

Σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθαρίζοντας