Δ. Καιρίδης: «Καταστροφέας πλούτου του Έλληνα ο Αλέξης Τσίπρας»

1 λεπτό ανάγνωση
19 Αυγούστου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καιρίδης, με αιχμή την οικονομική πολιτική της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καιρίδης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «καταστροφέα πλούτου του Έλληνα». Παράλληλα, συνέδεσε την περίοδο Τσίπρα με μεγάλες απώλειες για την ελληνική οικονομία.

«Καταστροφέας πλούτου του Έλληνα ο Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με τη φράση αυτή, έστρεψε τη συζήτηση στις οικονομικές συνέπειες των πολιτικών επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αποδομημένος Αλέξης Τσίπρας»

Η συζήτηση περί «εκστρατείας αποδόμησης» του Αλέξη Τσίπρα από το Μαξίμου μοιάζει

Πρόωρη αποπληρωμή χρέους €13 δισ. – Στο 137% το χρέος προς ΑΕΠ- Στόχος η Ελλάδα να αφήσει πίσω την Ιταλία

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του δημόσιου χρέους και σχεδιάζει πρόωρες αποπληρωμές

Κ. Μητσοτάκης: Κλείνει την πόρτα στις πρόωρες εκλογές – Το σχέδιο μέχρι το 2030 και η στρατηγική του Μαξίμου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει εκ νέου τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές και