Επίθεση από χάκερ δέχτηκε η ιστοσελίδα της JP Morgan

2 λεπτά ανάγνωση
13 Μαρτίου 2013

Η ιστοσελίδα τραπεζικών υπηρεσιών για τους καταναλωτές της JPMorgan Chase & Co ήταν προσωρινά μη διαθέσιμη την Τρίτη, καθώς η εταιρεία δέχτηκε επίθεση από χάκερς και είχε ως αποτέλεσμα οι πελάτες της να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η εταιρεία έκανε εκτεταμένες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία της ιστοσελίδας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της JPMorgan Chase, Μάικλ Φούσκο, ο οποίος όμως αρνήθηκε να απαντήσει για πόσο χρονικό διάστημα η ιστοσελίδα ήταν μη διαθέσιμη.

Οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της JPMorgan Chase, είχαν προειδοποιήσει πρόσφατα τους επενδυτές ότι προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων στις ιστοσελίδες τους, που καθιστούν δύσκολο στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες των websites και να πραγματοποιούν online συναλλαγές.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

JP Morgan: Έως 30% περιθώριο ανόδου για τις ελληνικές τράπεζες – Οι νέοι στόχοι

Οι ελληνικές τράπεζες περνούν σε νέα φάση ανάπτυξης, σύμφωνα με την JP

Οι δύο μεγάλοι καταλύτες που θα ωθήσουν το Euronext Athens σε νέα υψηλά

Μετά την ολοκλήρωση των αυξήσεων κεφαλαίου και των placements, το ενδιαφέρον των

JP Morgan: Η μεγάλη επιστροφή των ευρωπαϊκών μετοχών – Πού βλέπει ευκαιρίες

Η JP Morgan ενισχύει το θετικό επενδυτικό αφήγημα για τις ευρωπαϊκές μετοχές.