Μ. Βορίδης: «Η ΝΔ είναι απολύτως έτοιμη να κυβερνήσει»

4 λεπτά ανάγνωση
25 Μαρτίου 2016

«Η ΝΔ είναι απολύτως έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας», δηλώνει σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ» ο συντονιστής της ΝΔ Μάκης Βορίδης. Επισημαίνει ότι το κόμμα του «δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές» και εκφράζει την ελπίδα «να καταρρεύσει η κυβέρνηση».

Εκτιμά ότι ο κ. Μητσοτάκης προχωρά στην αναδιοργάνωση της ΝΔ με «σταθερότητα, αποφασιστικότητα και μεγάλη ταχύτητα» και αναφέρει ότι πολιτική προτεραιότητα σήμερα της δεξιάς παράταξης είναι «να φύγουν από την εξουσία οι καταστροφικοί μετακομμουνιστές», όπως λέει.

 

Χαρακτηρίζει την καταψήφιση της κυβέρνησης από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ως τη «μόνη πατριωτική πράξη που μπορούν να κάνουν». Με αφορμή τα προβλήματα του προσφυγικού και της οικονομίας που αντιμετωπίζει η χώρα ο κ. Βορίδης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση λέγοντας μάλιστα ότι μεταξύ άλλων δοκιμάζεται «από τον τραγικό εαυτόν της, από την ανικανότητα και την παρδαλή νεοαριστερή ιδεολογία της…».

Αναφορικά με την αναβολή της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Δικαιοσύνη ο κ. Βορίδης τη θεωρεί απολύτως λογική μετά το τρομοκρατικό κτύπημα αλλά χαρακτηρίζει «αξιοθρήνητη μεθόδευση» την αναβολή της συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου είχαν κληθεί οι υπουργοί Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόβλημα δεν είναι η αντιπολίτευση. Είναι εσωτερικό

Υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, αλλά το νιώθεις αν κάτσεις

«Δεν υπάρχει θέμα Λαζαρίδη στην κυβέρνηση – Υπάρχει δυσαρέσκεια στην ΚΟ»

Η φημολογία περί ζητήματος με τον Μακάριο Λαζαρίδη διαψεύδεται από κυβερνητικές πηγές,

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και