Οκτώ τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στη Μινεσότα – νεκρός ο δράστης

2 λεπτά ανάγνωση
18 Σεπτεμβρίου 2016

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (πρωινές ώρες σήμερα, ώρα Ελλάδας) με μαχαίρι σε ένα εμπορικό κέντρο της πολιτείας Μινεσότα (βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες), από έναν άνδρα ο οποίος σκοτώθηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο δράστης της επίθεσης έκανε αναφορές στον Αλλάχ, δήλωσε ο Μπλερ Άντερσον, επικεφαλής της αστυνομίας του Σεντ Κλάουντ, μιας πόλης που βρίσκεται περίπου 100 χλμ. βορειοδυτικά της Μινεάπολης και όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση στο εμπορικό κέντρο Crossroads.

«Επιβεβαιώσαμε ότι ρώτησε τουλάχιστον ένα πρόσωπο αν είναι μουσουλμάνος προτού του επιτεθεί», πρόσθεσε. Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Ο Άντερσον υπογράμμισε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη. «Δεν μπορώ να πω τώρα αν πρόκειται ή όχι για τρομοκρατική επίθεση γιατί δεν το γνωρίζουμε», είπε.

Πολλοί τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Η επίθεση της Χαμάς πριν δύο χρόνια: ο πόλεμος, οι προσπάθειες για εκεχειρία και η δύσκολη πορεία προς την ειρήνη

Η επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ πριν δύο χρόνια αποτέλεσε σημείο

Η αλήθεια για την Καρυστιανού και τη δήθεν «χυδαία επίθεση»

Στην εκπομπή μου στο Action 24 την Κυριακή, συζητήσαμε για την προοπτική