Ο Τσίπρας προχώρησε σε ανασχηματισμό για να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις

2 λεπτά ανάγνωση
5 Νοεμβρίου 2016

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης σε μία προσπάθεια να επιταχύνει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί και για να ενισχύσει τη δημοτικότητα της κυβέρνησης, αναφέρει το Reuters.

Σύμφωνα με το σχόλιο του πρακτορείο, ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι θα επιμείνει στη δημοσιονομική πορεία που έχει συμφωνηθεί με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, διατηρώντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη θέση του.

«Για να κατευνάσει τους δανειστές, που έχουν κατηγορήσει την Ελλάδα για καθυστερήσεις στην πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, ο κ. Τσίπρας αντικατέστησε τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος ανοιχτά είχε αντιταχθεί σε μερικές ιδιωτικοποιήσεις, με τον Γιώργο Σταθάκη» σημειώνεται.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δεν είναι απόλυτα ρουσφετολογική»

Η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε αναδεικνύει μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση απέναντι στη

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Ύστερα από ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καρατομήσεις υπουργών, «καραμπόλες» στη ΝΔ και το δίλημμα της Προανακριτικής

Η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ αυξάνει την πίεση στην κυβέρνηση.