“Φρούριο” η Αθήνα πριν την επίσκεψη Ομπάμα

3 λεπτά ανάγνωση
14 Νοεμβρίου 2016

Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα βρίσκεται αύριο Τρίτη λίγο πριν το μεσημέρι στην Αθήνα, ενώ σήμερα οριστικοποιούνται τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η πρωτεύουσα αναμένεται θα μετατραπεί σε φρούριο, ενώ δύσκολες θα είναι και οι μετακινήσεις με ΙΧ αυτοκίνητο ιδιαιτέρως την Τρίτη το πρωί, οπότε οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00.

Στους δρόμους της Αθήνας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου θα βρίσκονται περίπου 5.000 αστυνομικοί αλλά και 500 αμερικανοί πράκτορες και ελεύθεροι σκοπευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την ομιλία του αμερικανού προέδρου προκρίθηκε τελικά το Μουσείο της Ακρόπολης αντί για την Πνύκα, ενώ θα μιλήσει και στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμά του το οποίο θα ξεκινήσει με τις διαδοχικές συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό αύριο το μεσημέρι. Μάλιστα με τον κύριο Τσίπρα αναμένεται να δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου η οποία θα είναι η πρώτη για τον κύριο Ομπάπα μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξιδεύουν στο μετρό χωρίς παντελόνια

Την “Διαδρομή στο Μετρό χωρίς παντελόνια” έχουν υιοθετήσει και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

«Οι κοινωνίες δεν διαλύονται από την έλλειψη πάθους. Διαλύονται από την έλλειψη μέτρου»

Το 2025 φεύγει αφήνοντας πίσω του μια κοινωνία κουρασμένη, αλλά όχι πιο

Ά. Πορτοσάλτε για στάση εργασίας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές βασάνισαν ολόκληρη την πόλη»

«Βασάνισαν τους “πελάτες” τους», τονίζει ο Άρης Πορτοσάλτε, που μιλά στο «Σήμερα»