Ένταλμα σύλληψης της Στεφανίδου μετά από μήνυση του Λαγού – Στον Εισαγγελέα η δικογραφία

3 λεπτά ανάγνωση
20 Ιανουαρίου 2017

Την παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου αναζητά η αστυνομία, για να τη συλλάβει, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της, την Πέμπτη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μήνυση αφορά στην εκπομπή της κ. Στεφανίδου την Τετάρτη, με τον Χρυσαυγίτη βουλευτή να υποστηρίζει πως τον κατηγόρησε ότι έριχνε γροθιές ενώ στο βίντεο φαίνεται μόνο να εισβάλλει στο σχολείο του Περάματος.

Άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού «Ε» στα Μελίσσια, για να συλλάβουν την παρουσιάστρια.

Στη μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός στο ΑΤ Αμαρουσίου, κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι χρησιμοποίησε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο, αναφερόμενη στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Η παρουσιάστρια ωστόσο είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το κανάλι.
Το αδίκημα είναι αυτόφωρο, που σημαίνει πως η Τατιάνα Στεφανίδου απειλείται με σύλληψη εντός 48 ωρών από την ώρα τέλεσης της πράξης, δηλαδή μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Μπαλάσκας κατά Κουβελιώτη: “Είστε μανιακή αντι-αστυνομική! Ζητήστε συγγνώμη από τους αστυνομικούς”

Ένταση σημειώθηκε στον “αέρα” της εκπομπής του Alpha “T-Life” με την Τατιάνα

Παρέμβαση εισαγγελέα για ΟΑΚΑ: Ζητάει να ερευνηθούν ευθύνες σε βάθος πενταετίας

Παρέμβαση από τον εισαγγελέα Αντώνιο Ελευθεριάνο για το ΟΑΚΑ.