Μόσχα: Τη Λεπέν υποδέχθηκε ο Πούτιν

2 λεπτά ανάγνωση
24 Μαρτίου 2017

Συνάντηση με την υποψήφια πρόεδρο της Γαλλίας με τη σημαία της Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν είχε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

Σε δηλώσεις του, ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους τόνισε ότι η Ρωσία δεν έχει πρόθεση να επηρεάσει τις επικείμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές.

«Η Ρωσία δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις της με τη Γαλλία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρούμε ισορροπημένες σχέσεις με την κυβέρνηση και με δυνάμεις της αντιπολίτευσης», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Κατέληξε δε ότι «δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να επηρεάσουμε τις εξελίξεις, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνούμε με όλους τους εκπροσώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας».

Η Μαρίν Λεπέν έχει εκφραστεί πολλάκις με θερμά λόγια για τη Ρωσία και τον πρόεδρο Πούτιν, καθώς και για την ανάγκη σύσφιγξης των δεσμών Ευρώπης – Ρωσίας.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια θα κυριαρχήσει;

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος δημόσιας έκθεσης για να γίνει φανερό ότι η Μαρία

Από τα Ιωάννινα η εκκίνηση της «γαλάζιας μηχανής» ενόψει 2027

Σε φάση πλήρους κινητοποίησης περνά από σήμερα ο κομματικός μηχανισμός της Νέας

Μπ. Παπαδημητρίου: «Αν δεν ενωθεί η αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογική εκδρομή»

Η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου κινείται για ακόμη μία φορά στη σφαίρα