Πιτσιόρλας: Η κυβέρνηση να γίνει πιο αποτελεσματική

3 λεπτά ανάγνωση
13 Απριλίου 2017

Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα σημάνει τη μεγάλη στροφή της οικονομίας, εκτίμησε ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος έκανε λόγο για «μία καλή συμφωνία», η οποία «θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα».

Εκτίμησε επίσης, ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί σύντομα, καθώς απομένουν ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα συμφωνηθούν στη βάση της πολιτικής συμφωνίας.

Ο ίδιος παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», κατέστησε σαφές ότι το κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικό, να επιταχύνει τις αποφάσεις του και να λειτουργήσει πιο εντατικά.

Όσον αφορά την πορεία των ιδιωτικοποιήσεων, διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα θα προχωρήσει, καθώς η μέχρι στιγμής πορεία δείχνει ότι όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν, τελικώς επιλύονται.

Εμφανίστηκε δε βέβαιος ότι η συμφωνία για τη β’ αξιολόγηση θα υπερψηφιστεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και απέρριψε τα σενάρια περί διαρροών ή διασπάσεων.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Βλάχος: «Έχουμε την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»

Η δήλωση του Π. Βλάχου περί «πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης» κινείται

GPO: Στο 30,1% η ΝΔ – Στο 13,2% το ΠΑΣΟΚ –

Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό

Στ. Κασσελάκης: «Δεν νομίζω ότι θα κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές»

Ο Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας πως «δεν νομίζω ότι θα κατέβει