Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει την Τρίτη (11 Ιουλίου) στις 11:00 την Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση σχετικά με το Κυπριακό ζήτημα.

Το Κυπριακό βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς. Κατά τη συνομιλία τους, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης τις περιφερειακές εξελίξεις και τις διμερείς σχέσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, οι κ.κ. Τσίπρας και Πενς επιβεβαίωσαν τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, ενώ ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάρη την Ελλάδα για την πρόοδο των τελευταίων μηνών στην οικονομία της, προσκαλώντας παράλληλα τον Έλληνα Πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον.

Facebook Comments