Ακρίτα: “Αλλιώς είναι ο κορονοϊός σε μια βιλάρα με πισίνα & αλλιώς σε ένα δυάρι με 4 ανθρώπους”

2 λεπτά ανάγνωση
30 Οκτωβρίου 2020

Η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην εκπoμπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό.

Η κ. Ακρίτα εξέφρασε τη διαφωνία της με τα μηνύματα που δόθηκαν από πλούσιους επώνυμους περί της ευκαιρίας για “ενδοσκόπηση” την περίοδο της καραντίνας. “Αλλιώς είναι ο κορονοϊός σε μια βιλάρα με πισίνα και αλλιώς ο κορονοϊός σε ένα δυάρι όπου κοιμούνται τέσσερις άνθρωποι”, είπε χαρακτηριστικά.

“Αισθάνομαι ότι πέρασαν λάθος πρότυπα που έκαναν πολλούς να νιώσουν μειονεκτικά και οφείλουν μια συγγνώμη στον κόσμο”, σημείωσε εν συνεχεία. “Ο κόσμος έχει κατάθλιψη και δεν περνά καλά. Ζούμε σε μια Ελλάδα δυστοπική που σε πνίγει”, είπε, τονίζοντας ότι ανάλογες καταστάσεις βιώνουν βεβαίως και σε άλλες χώρες. “Είμαστε όλοι κουρέλια λόγω κορονοϊού”.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 8 νέα μέτρα Μητσοτάκη: Ρυθμίσεις έως 72 δόσεις και στοχευμένες ενισχύσεις – Αναλυτικά οι δικαιούχοι σε πίνακες

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το 2025 ο

Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο. Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

Την πεποίθηση ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα υπερβεί τον στόχο, εξέφρασε ο

Π. Μαρινάκης: «Ενδεχομένως και αύριο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα»

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο Παύλος Μαρινάκης για το πλεόνασμα, αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο