Η Marfin Investment Group, με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε αποδέκτης μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπό όρους από την EMMA Capital για την εξαγορά έως και του συνόλου του ποσοστού συμμετοχής της (92,1%) στην Vivartia, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Όπως αναφέρεται ακόμη στη σχετική ανακοίνωση, “η εταιρία έχει ήδη ενημερώσει την ενδιαφερόμενη ότι δεν είναι σε θέση κατά το τρέχον διάστημα να εισέλθει σε συζητήσεις για το περιεχόμενο της ως άνω μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι, όπως έχει ήδη ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό (1.8. και 8.8.2019), ευρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της με επενδυτικά κεφάλαια, στο πλαίσιο των οποίων παρέχονται οι συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου.

Η Εταιρία θα προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύπτει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πληροφορία”, καταλήγει η MIG.

Νωρίτερα:

Πρόταση για την εξαγορά του ομίλου τροφίμων Vivartia, θυγατρικής της MIG, έχει υποβάλει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr, το διεθνές επενδυτικό γκρουπ EMMA Capital, ιδιοκτησίας Jiri Smejc.

Ο επενδυτικός κολοσσός, γνωστός και από την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή του στον ΟΠΑΠ, έχει καταθέσει μία πολύ σοβαρή πρόταση προς την Τράπεζα Πειραιώς και τη MIG με στόχο την επίτευξη ενός τεράστιου deal το οποίο σε συνολική αξία αναμένεται να προσεγγίσει τα 600 εκατ. ευρώ!

Facebook Comments