Κάνει ο Καμίνης νερά;

Πιέρρος Γιώργος

Κάνει ο Καμίνης νερά;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ένα βίντεο με τον Γιώργο Καμίνη να χειροκροτά τον Δ. Παπαγγελόπουλο κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πριν την ψηφοφορία με την οποία η βουλή τον έστειλε να μετρά μέρες για την προανακριτική επιτροπή άνοιξε συζητήσεις για το αν κάνει «νερά».

Ο ίδιος απάντησε ότι δεν υπήρξε καμία διαρροή στην Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ υπέρ του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, γυρίζοντας το στην πλάκα και περιγράφοντας το κωμικό στοιχείο της διαδικασίας.

Άλλες πληροφορίες όμως λένε ότι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ του έκαναν μασάζ προκειμένου να μην ψηφίσει κατά της προανακριτικής για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που κατονομάστηκε ως Ρασπούτιν.

Επειδή πάντως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, ας θυμηθούμε μια παλιότερη δήλωση του βουλευτή επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, του προσώπου επέλεξε η Φώφη Γεννηματά αφήνοντας εκτός τον Ε. Βενιζέλο στον ΣΚΑΪ.

«Για τον απλό πολίτη που παρακολουθεί αυτές τις ιστορίες, μπαίνουμε συνέχεια σε έναν φαύλο κύκλο εξεταστικών επιτροπών και αντεκδικήσεων, μια ολόκληρη αλυσίδα, την οποία κάποια στιγμή ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει άκρη».

Συμπλήρωσε μάλιστα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή ο φαύλος κύκλος πρέπει να σταματήσει. Μιλάμε για μια όψη της πολιτικής ζωής η οποία σε μια κανονική δημοκρατία θα έπρεπε να είναι περιθωριακή στη συχνότητα με την οποία εμφανίζεται. Τον κόσμο τον απασχολούν άλλα».

Αλήθεια γιατί τον απλό κόσμο δεν πρέπει να τον απασχολεί το αν η Δικαιοσύνη αποφασίζει χωρίς παρεμβάσεις ή μετά από τηλεφωνήματα υπουργών;

Πόσο απέχει αυτή του η δήλωση από την στάση που του καταλογίζεται;

Τα ερωτήματα παραμένουν ρητορικά, αφού ο ίδιος διαψεύδει αλλά και η υποτονική στάση του απέναντι στο ζήτημα, μπορεί να κρίνεται…

Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr