Μετά τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του επιτίθεται στην κυβέρνηση για τα λάθη, που συνάντησαν οι επιστήμονες στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για τα 600 ευρώ, καλώντας τον Πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζει πως:

«Η Ν.Δ. μας έχει συνηθίσει σε δεκάδες σκάνδαλα ιδιαίτερα τις εποχές που για τους πολίτες προβλέπει λιτότητα και ανέχεια». 

Παράλληλα, κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε «σκάνδαλο» όπως το «Σκοιλ Ελικικού» και το «Μέτζη του νέουκτη» κρίνοντας πως είναι αποτέλεσμα «του πάρτι των προγραμμάτων ”κατάρτισης” με τα χρήματα που έπρεπε να δίνονται σε επιστήμονες» και πως «μόνο ο κος Μητσοτάκης και οι εντιμότατοι φίλοι του θα μπορούσαν να σκεφτούν και να πραγματοποιήσουν».

 

Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «τώρα καταλαβαίνουν όλοι πού πάει το δημοσιονομικό μαξιλάρι με τα 37 δισ. ευρώ που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και άφησε στη σημερινή κυβέρνηση» και εγκαλεί τον πρωθυπουργό «για όσα γίνονται σε μια περίοδο που υποφέρουν άνθρωποι».

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις και να αφήσει τα «ζαβαρακατρανέμια»… αναφέροντας πως θα φέρει το θέμα στη Βουλή και εκεί ο πρωθυπουργός θα κληθεί «θέλει δε θέλει, να δώσει απαντήσεις».

Facebook Comments